Individuele sessie met hulp van paarden

Leer jouw diepere laag kennen en sta sterk door jezelf te zijn

Welke hulpvraag je ook hebt, een antwoord vinden in een vertrouwde omgeving is het begin. Na een kennismaking plannen we de eerste sessie in. Om die diepere laag te vinden is het belangrijk dat je je tijdens de sessie veilig voelt. Dat houdt in: je mag alles vertellen wat je denkt, uiten wat je voelt en je mag zijn wie je bent. Ik blijf je prikkelen om tot de kern te komen, geef je ruimte en daag je uit om verantwoordelijkheid te nemen.

Hoe ziet een sessie eruit?

We gaan de weide in en daar staan jij, het paard en ik bij elkaar. Op dat moment krijgt het paard een kudde-gevoel. Verbergen is geen optie meer omdat hij het feilloos opmerkt als je gevoel en gedrag niet overeenkomen. Het paard geeft signalen af, zoals likken, kauwen, schrapen, rollen of rennen, die mij helpen om de juiste vragen te stellen en gevoelige snaren te raken.

Door middel van ervaringsgerichte oefeningen in rust en vertrouwen, creëren we een gelegenheid waarin jij je helemaal kunt openstellen en je een intense gevoelsverandering kunt ervaren. Uiteindelijk komen we samen tot het resultaat waarmee je inzicht krijgt in denkpatronen, ‘voelend’ gaat weten en je zelfvertrouwen, eigenwaarde, grenzen of gevoel van veiligheid terugvindt.

Plan jouw individuele sessie in met een paardencoach

Voel jij dat je verder wil gaan dan het oppervlakkige plaatje en heb je behoefte aan een stevige sparringpartner? Deel hier je vraag, dan plannen we een eerste kennismaking in.

Neem contact op

Stel je vraag of hulpvraag en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Velden met een * zijn verplichte velden.