Over Daniëlla

Mijn persoonlijke drijfveer is om jou te helpen bij het (her)vinden van je kern. Ik heb zelf lange tijd geworsteld met het vinden van mijn eigen identiteit en in deze periode van disbalans hebben paarden mij waardevolle inzichten gegeven. Met de aanwezigheid van paarden is het ‘zijn’ genoeg.

Coachen met paarden geeft je duidelijkheid in je diepere behoeftes en verlangens. Jezelf aankijken en beter leren kennen, kan op elk moment in je leven zorgen voor levensveranderingen als je ervoor open staat.

Ik ben jouw sparringpartner

Ik vind het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan. Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door kritisch durven denken en sociaal invoelend zijn. Ik kan goed luisteren, waarbij ik niet alleen hoor wat je zegt, maar ook begrijp wat je bedoelt. De combinatie van opgedane levenservaring en een afgeronde master in filosofie, zorgen ervoor dat ik voor jou een stevige sparringpartner ben.

Voor mij als paardencoach is geen onderwerp te gevoelig om te bespreken. Met humor, directe feedback en door te ervaren, gaan we samen aan de slag om jouw vraag te verhelderen en proces verder vorm te geven. Ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid en help je door ook mijn eigen kwetsbaarheid in te brengen. Door in de sessie samen met de paarden een gevoel van vertrouwen en veiligheid te creëren, geef ik jou de ruimte om te kunnen zijn wie je bent. 

In rust de diepte ingaan

Ik nodig je uit om samen in rust de diepte in te gaan en een stap te zetten in het verkennen van jouw diepere lagen. Wat ik jou gun is het ervaren van contact met jezelf, waardoor je meer in verbinding staat met de wereld om je heen. Om met alle gevoelens die je hebt, te ervaren dat jouw kern ertoe doet en dat je mag vertrouwen op jouw ‘zijn’. Ben jij er klaar voor om samen op onderzoek uit te gaan? De paarden en ik kijken er naar uit je te ontmoeten.   

Neem contact op

Stel je vraag of hulpvraag en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Velden met een * zijn verplichte velden.