Teambuilding en coaching met paarden

Creëer binnen het team een veilige sfeer

Met de personen in jouw team breng je het grootste gedeelte van je tijd door. Daarom is het noodzakelijk dat iedereen een veilige plek in de groep heeft én het teamgevoel optimaal is. De eerste stap daarvoor is dat je jezelf als individu kent.

  • Hoe gedraag je jezelf als individu binnen het team?
  • Welke invloed heeft het team op jou?

Hoe ziet de teambuilding met paarden eruit?

De wij-ervaring van de groep komt daarna. Als we met de hele groep bij het paard staan, is er voor hem een kudde-gevoel. Wordt dit verstoord door het niet overeenkomen van gedrag en gevoel in de groep? Dan geeft het paard signalen af, zoals bijvoorbeeld likken, kauwen of rollen. Die signalen gebruik ik om concrete vragen te stellen en de gevoeligheden binnen het team boven water te krijgen.

  • Hoe zijn de reacties binnen het team?
  • Welke houding neemt iedereen aan?

Door middel van ervaringsgerichte oefeningen in rust en vertrouwen, leer je elkaar beter kennen en onderscheid te maken tussen intenties, emoties, gedachten en gedragingen. De inzichten die jullie gaan krijgen én voelen, kun je daarna meteen in de praktijk  brengen.

Plan een kennismaking in en wordt gecoacht met paarden

Gaan jullie samen voor veiligheid in een gelijkwaardig team? Neem hier contact met mij op en deel je vraag. Dan zorg ik voor een op maat gemaakte sessie die bij jullie past.

Neem contact op

Stel je vraag of hulpvraag en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Velden met een * zijn verplichte velden.